Share |

Access Bars -Access Body hoidot 

Kaipaatko rauhallista ja syvää unta? Rentoutuneen kehon ja mielen? Vähemmän stressiä? Helpotusta masennukseen? Parempaa henkistä jaksamista? Lisää energiaa? Parempaa keskittymiskykyä? Enemmän kärsivällisyyttä? Lisää luovuutta?

Access Bars on työkalu, joka avaa toisenlaista tapaa olla tässä elämässä. Mitä useammin saat Barsisi liikkeelle, sitä enemmän opit hahmottamaan sitä, miten toimia oivaltamisesta, tietämisestä, läsnäolosta ja vastaanottamisesta käsin. Alat olla enemmän läsnä elämässäsi, eikä menneisyys enää heijastu tulevaisuuteesi entiseen tapaan. Barsien liikkeelle saanti aktivoi kirjaimellisesti todennäköisyyttä, jolla tulevaisuuden mahdollisuudet ja toiveet toteutuvat.

 Päässä on 32 pistettä, joita kevyesti koskettaessa päästävät helposti ohi kaiken sellaisen, mitä ne eivät salli sinun ottavan vastaan. Näihin pisteisiin liittyvät kaikki ajatukset, ideat, uskomukset, tunteet ja mietteet, joita olet elämäsi varrella varastoinut. Nyt sinulla on mahdollisuus päästää irti kaikesta, mikä rajoittaa sinua käyttämästä todellista potentiaaliasi.

 Tämä on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja.

Tämä tuo muutosta kaikille elämänalueille. Hoito muoto joka sopii kaikille.
Hoidossa on myös suullista/sanallista prosessointia.

Hoidon jälkeen tunnet olosi uskomattoman kevyeksi, ja rentoutuneeksi.

Hoidon saaneet ovat kertoneet sen vaikuttaneen: 
-erilaisiin pelkotiloihin
- masennukseen
-unettomuuteen
-vaikuttaa myös särkyihin
-ajatusten selkeytymiseen
-mieli hiljenee
-kaikenlainen kehon ja mielen levollisuus lisääntyy
-vaikuttaa itseluottamuksen lisäämiseksi

 Hoitojen kesto on 1-2 tuntia. Access Bars ja Kehoprosessi hoidot 65€/kerta (sis.alv 24%)

PALAUTTEITA HOIDOISTA

ACCESS KEHOPROSESSI HOITO

Access Body -hoidot ravitsevat ja hemmottelevat koko kehoa.

 Access Consciousness kehoprosessi on menetelmä, jossa kädet laitetaan eri kohtiin kehoa ja pyydetään erilaisten energioiden käynnistymistä. Nämä prosessit ohjaavat kehon takaisin alkuperäiseen toimintaan, auttaen näin kehoa korjautumaan ympäristöstä tai vammasta aiheutuneista vaurioista. Kehoprosessissa käytetyt energiat ovat luonnollisia energioita, joita myös kehot ovat ja joita löytyy kaikkialta maailmankaikkeudesta.

 Jotkut näistä hoidoista ovat hyvin spesifisiä.

 Muut prosessit toimivat koko kehossa, poistaen kehosta vaurioita ja rajoittavia ohjelmia.

 Hoitojen kesto on 1-2 tuntia. Access Bars ja Kehoprosessi hoidot 65€/kerta (sis.alv 24%)

HUOMAA!!! Mikään näistä hoidoista ei korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa,mutta voivat olla lääketieteellisen hoidon tukena ja näin nopeuttaa paranemistasi, pyydän että olet yhteydessä lääkäriisi jos sinulla jokin sairaus!