Share |

********************************************************
Energiahoidoista

pride.gif

Kehomme on fyysinen taideteos kaikista niistä ajatusmalleista, uskomuksista ja tapahtumista joita olemme keränneet sinne oman historiamme aikana. Kokiessamme haasteita, tapahtumia, ja traumoja  meille olisi tärkeää heti käsitellä nämä asiat ja niihin liittyvät tunteet, ajatukset ja kaikki siihen liittyvä, jotta voisimme päästää niistä irti ja vapauttaa itsemme kaikilla tasoilla. Muuten niihin liittyvät asiat, tunteet ja ajatusmallit jäävät solumuistiimme ja muokkaavat käytöstämme tulevaisuudessa.

kotisivuilleni-energiahoidosita_edited.jpg

Kun solumuistiimme on tallentunut riittävästi negatiivista energiaa niin elämänenergia ei enää kykene vapaasti virtaamaan siellä ja tällöin negatiivinen energia alkaa ilmaantua kehoon sairautena tai toimintahäiriöinä. Tällöin olisi hyvä hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti koska jos hoidamme kehoamme pelkästään fyysisenä prosessina, tämä ei korjaa niitä syitä solumuististamme, hoito voi olla onnistunut, mutta ilmaantuu myöhemmin uudelleen jos emme ole käsitelleet varsinaista syytä solumuististamme tai muuttaneet siihen liittyviä ajatusmalleja ja uskomuksia.

Jos kehossasi on energiatukoksia, niitä tuodaan tietoisuuteen jotta niistä voi vapautua helpommin.

Ei tarvitse olla sairas hoitaakseen itseään ja ympäristöään, vaan ennaltaehkäisevällä hoidolla voi kohottaa vastustuskykyä sekä puhdistaa kehoa ja mieltä. Samalla voi sallia itselle aikaa rentoutua ja latautua. Hoidot auttavat sinua olemaan yhteydessä oman elämäsi suunnitelman kanssa ja toteuttamaan sitä parhaalla mahdollisella tavalla.Hoidot tukevat kehomme luontaista pyrkimystä tasapainoon. Se myös vapauttaa meissä luovat kykymme sekä edistää intuitiota, kuin myös niitä hyviä ominaisuuksia ja lahjoja jotka etsivät meissä ilmenemismuotoa.

 Olen myös Instagramissa jossa alan ilmoittelemaan ilmaisista ryhmäkaukohoidoista, joten jos haluat vastaanottaa ilmaisia energiahoitoja niin käy painamassa "Seuraa" painiketta, minut löytää nimellä:
anmarita63