Share |

********************************************************
Energiahoidoista

pride.gif

 

 Kehomme on fyysinen taideteos kaikista niistä ajatusmalleista, uskomuksista ja tapahtumista joita olemme keränneet sinne oman historiamme aikana. Kokiessamme haasteita, tapahtumia, ja traumoja  meille olisi tärkeää heti käsitellä nämä asiat ja niihin liittyvät tunteet, ajatukset ja kaikki siihen liittyvä, jotta voisimme päästää niistä irti ja vapauttaa itsemme kaikilla tasoilla. Muuten niihin liittyvät asiat, tunteet ja ajatusmallit jäävät solumuistiimme ja muokkaavat käytöstämme tulevaisuudessa.kotisivuilleni-energiahoidosita_edited.jpg

Kun solumuistiimme on tallentunut riittävästi negatiivista energiaa niin elämänenergia ei enää kykene vapaasti virtaamaan siellä ja tällöin negatiivinen energia alkaa ilmaantua kehoon sairautena tai toimintahäiriöinä. Tällöin olisi hyvä hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti koska jos hoidamme kehoamme pelkästään fyysisenä prosessina, tämä ei korjaa niitä syitä solumuististamme, hoito voi olla onnistunut, mutta ilmaantuu myöhemmin uudelleen jos emme ole käsitelleet varsinaista syytä solumuististamme tai muuttaneet siihen liittyviä ajatusmalleja ja uskomuksia.

Kun saat aktivoinnin esim. Reiki energiaan opit kuuntelemaan intuitiivisesti kehosi viestejä ja keskittymään kehon energia keskuksiin eli chakroihin. Jos kehossasi on energiatukoksia, tuot ne tietoisuuteen jotta voit puhdistaa ja vapauttaa ne.

Ei tarvitse olla sairas hoitaakseen itseään ja ympäristöään, vaan ennaltaehkäisevällä hoidolla voi kohottaa vastustuskykyä sekä puhdistaa kehoa ja mieltä. Samalla voi sallia itselle tai toiselle aikaa rentoutua ja latautua. Reiki auttaa sinua olemaan yhteydessä oman elämäsi suunnitelman kanssa ja toteuttamaan sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Reiki tukee kehomme luontaista pyrkimystä tasapainoon. Se myös vapauttaa meissä luovat kykymme sekä edistää intuitiota, kuin myös niitä hyviä ominaisuuksia ja lahjoja jotka etsivät meissä ilmenemismuotoa.

 

Älä koskaan sano:"En pysty", sillä olet ääretön. Edes aika ja avaruus eivät ole mitään verrattuna omaan luontoosi. SINÄ PYSTYT MIHIN TAHANSA JA KAIKKEEN.
-Swami Vivekananda

 

Tekstissä viitteitä Seija Nurmen kirjasta "Pyyteetön Rakkaus"