Share |

Palautteita tulkinnoista

Kiitos kaikille palautteista <3 <3 <3

"Hei ja kiitos ihanasta viestistäsi enkeleiltä. Oli liikuttavaa lukea itsestään kuin avoimesta kirjasta. Naulan kantaan meni monikin asia. Ihan nappiin. Kiitos miljoonasti neuvoista, nyt tajuun montakin asiaa ja todellakin aion parantaa tapani."
Satu

                                                                   ***
"Kiitos Marita.Näit täsmälleen sen,missä olin menossa omalla henkisellä polullani.Tunnelatauksia on purkaantunut paljon liittyen omaan naiseuteeni.Prosessi nopeutui, kun luin positiivisella energialla varustetun selvännäkötulkintasi.Välillä on ollut valoa näkyvissä ja taas uusia pimeitä kerroksia tullut alitajunnasta puhdistettavaksi.Teet hienoa työtä Marita! Kiitos paljon."
Riitta
                                                                     ***

"Marita on tehnyt minulle useita tulkintoja. Joka ainoa on osunut niin kohdalleen elämääni että kylmät väreet ovat kulkeneet lävitseni. Olen sekä itkenyt että nauranut, kun mieltäni askartaneet ajatukset ovat selkiytyneet. Olen todella saanut vahvistusta itselleni. Marita myös esittää asiat selkeästi ja lämminhenkisesti.
Todella lämpimästi suosittelen Maritan enkelitulkintoja" <3
Sirpa H

                                                                        ***

"Marita on erittäin lämminhenkinen tulkitsija, sanoman lisäksi viestistä välittyy rakkaudellinen energia. Viesti tuntuu aidolta ja henkilökohtaiselta. Viesti auttoi tilanteessa näkemään asiat selkeämmin ja antoi toivoa. Suosittelen lämpimästi Maritan tulkintoja ja hoitoja "
 <3Päivi Kautiainen
                                                                        ***
"Kun luin Maritan kirjoittamaa tulkintaa sain lukea niin kuin avoimen kirjan itsestäni, jota oli tosi veikeätä lukea. Luonteeni kuvastui, ja sen hetkinen mielenalani ja aikomukseni toteuttaa asioita rohkeasti ja uskallus kasvoi vielä entisestään. Suunnitelmani matkustaa ja pitää hauskaa on myös ajankohtainen, joka minulle kerrottiin. Sekin että kun tosiaan kuuntelee omaa sisintään se kyllä ohjaa oikeaan. Suosittelen kaikille kiinnostuneille, sain uutta virtaa ja rohkeutta asioihini, näen nyt asioita toisella lailla myös... "
Ritu

                                                                      ***
"Jouduin toukokuussa monen vuoden jälkeen taas leikkaukseen, jossa korjattiin vanhoja vaurioita. Olin vuosia sitten ollut samasta aiheesta n. kymmenessä leikkauksessa, niihin liittyvissä loputtomissa toimenpiteissä ja jouduin yli kaksi vuotta käyttämään erilaisia apuvälineitä. Palautuminen kesti monta vuotta ja luulinkin olevani täysin terve. Kunnes talvella kaikki romahti ja jouduin taas kiireellisenä leikkausjonoon. Toukokuinen leikkaus ei ollut mikään iso, mutta energiani olivat asian tiimoilta niin loppuun käytetyt, että toipuminen oli todella vaikeaa. Leikkaushaavat eivät meinanneet parantua ja mieleni oli negatiivinen ja todella alakuloinen, vaikka olen peruspositiivinen ihminen muutoin. Lääkärit sanoivat, että olen heille täysi mysteeri, että kudokseni vain käyttäytyvät ihmeellisesti. Ei paljon lohduttanut ennestään epätoivoista mieltäni. Päätin pyytää Maritalta apua. Kirjoitin leikkauksistani ja hän laittoi ensin ohjeita hoidoista, joita minun tulisi tehdä leikkausalueelle päivittäin parikin kertaa. Jo ensimmäinen hoitokerta auttoi. Leikkausalue oli hiljalleen vuotanut ja sille olisi pitänyt taas tehdä jotain, ellei se olisi tyrehtynyt. Tein Maritan ohjeilla hoitoja joka päivä ja sain häneltä lisäksi kaukoenergiahoitoja iltaisin. Haavat alkoivat parantua varmaa tahtia. Lisäksi halusin tietää, paranenko lopullisesti enää ikinä ja kuinka paljon minua vielä koetellaan, koska olin omasta mielestä jo tullut psyykkisen kestämykseni päähän. Marita kertoi, että enkeli oli koko ajan vierelläni ja auttoi minua kyllä, mutta nämä asiat oli käytävä läpi, jotta miettisin ja käsittelisin tiettyjä asioita elämässäni. Ja niinhän se oli! Nyt kahden kuukauden kuluttua leikkauksesta paraneminen on hyvässä vauhdissa ja uskallan jo ajatella, ettei lisäleikkauksia enää tarvita koskaan. Olen ajatellut todella paljon itseäni ja elämääni nyt hieman yli nelikymppisenä ja ymmärtänyt paljon asioita, jotka ovat olleet huonosti. Tuntuu, että olen käymässä suurta muutosta läpi. Muutosta hyvään ja parempaan elämään. Sellaiseksi ihmiseksi, jollainen haluan oikeasti olla. Sellaiseksi, jollainen olin pienenä poikana. Aito elämänmyönteinen ja kaikesta kiinnostunut ilman pelkoja ja huolta huomisesta.  Yritän elää tulkinnan mukaan jonka Enkelit Maritan kautta välittivät, tässä hetkessä ja jättää kaikki vanhat painolastini vihdoin pois. Nauttia elämästä niin kuin se minulle sillä hetkellä annetaan mieltäni ja kehoani kunnioittaen. Kiitos Marita!"
Kalle <3

                             ***