Share |

Olen myös Instagramissa jossa alan ilmoittelemaan ilmaisista ryhmäkaukohoidoista, joten jos haluat vastaanottaa ilmaisia energiahoitoja niin käy painamassa "Seuraa" painiketta, minut löytää nimellä:anmarita63

SELVÄNÄKÖISET TULKINNAT 

 Enkeleiden viestit antavat sinulle ohjausta kysymyksiisi ja hyvin usein  saat ohjausta myös muihin asioihin jotka liittyvät kysymyksiisi tai jos enkelit haluavat sinun kiinnittävän huomiosi johonkin muuhun asiaan joka on sinun parhaaksesi. Viestien tarkoitus on antaa sinulle tukea ja iloa matkallasi sekä näyttää mahdollisuuksia joita sinulle on tarjolla. Enkeleiden viestit ovat aina rakkaudellisia ja viestivät hyvin monisanaisesti, joten vastaukset eivät ole vain muutaman sanan mittaisia, vaan saat enemmän kuin vain vastauksen. On kuitenkin hyvä muistaa että jokainen meistä on oman elämänsä luoja ja se mitä meille tapahtuu on miestä itsestämme kiinni. 

evslogo.pngKäytän myös tulkinnoissa apunani tarot tai muita oraakkeli kortteja, riippuen kysymyksistä ja ohjauksesta.

Enkelit viestivät: ” Olet rakastettu ja sinua autetaan aina parhaalla mahdollisella tavalla, ansaitset rakkautta, iloa, terveyttä ja onnea elämääsi ja haluamme auttaa ja ohjata sinua jotta elämäsi olisi sellaista ja voisit iloita kaikista hetkistä elämässäsi. Elämääsi kuuluu kaikenlaisia kokemuksia mutta selviät kaikista asioista kun muistat että et ole koskaan yksin ongelmiesi kanssa vaan enkelit ovat kanssasi aina, auttamassa ja ohjaamassa sinua. Iloitsemme jokaisesta pyynnöstä jonka saamme ja haluamme jakaa rakkauttamme sinulle.
Rakkaudella Enkelit.”

TÄLLÄ HETKELLÄ EN TOISTAISEKSI TEE TULKINTOJA(Ilmoitan myöhemmin milloin aloitan jälleen.) 

Tällä hetkellä välitän selvänäköiset tulkinnat ainoastaan kirjallisena.

ENKELIEN VIESTI TÄHÄN HETKEEN, 25€

KUUKAUDEN TULKINTA, 15€ 
Enkelit viestivät seuraavan täydenkuukauden pääenergiat ja oppiläksyt jotka ovat juuri sillä hetkellä tärkeimmät kohdat ja pääkohtia elämässäsi. 

KOLMEN KYSYMYKSEN TULKINTA, 35€
Kolme kysymystä, saat ohjausta juuri siihen mihin haluat. 

NOUSEVAN AURINGON TULKINTA, 35€
Tulkinta kun halutaan nähdä kuinka jokin hanke/suunnitelma, suhde tai työ etenee.

VIIDEN KYSYMYKSEN TULKINTA, 55€
Viisi kysymystä, saat ohjausta juuri siihen mihin haluat.

Tilatessasi tulkinnan, lähetän sinulle tilinumeroni ja kun olet suorittanut maksun tulkinnasta tililleni ja lähettänyt siitä minulle tiedon, niin sen jälkeen teen tulkinnan mahdollisimman nopeasti ja lähetän tulkinnan sähköpostiisi pdf tai rtf muodossa, näin voit tallentaa sen ja palata tulkintaan uudestaan tarvittaessa.

Tarvittavat yhteydenotto tiedot löydät ”Yhteystiedot” osiosta. 

PALAUTTEITA TULKINNOISTA!


Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.Hinnat sisältävät 24%alv.