Share |

HOIDOT ja HOITOJEN HINNAT

Energiahoidot 65:-euroa/kerta(sis.alv24%), hoidon kesto 1 -2 tuntia.

kotisivuilleni_hoidot1.jpg

*Hoidossa välitetään energiaa kehossa oleville chakroille, päächakroja on kehossa seitsemän joista jokainen chakra edustaa tiettyjä kehossa olevia sisäelimiä, rauhasia, soluja, tunteita, ajatuksia ja ominaisuuksia. Hoito on hyvin kokonaisvaltainen ja vaikuttaa fyysisesti, emotionaalisesti, mentaalisesti ja henkisesti ja eetteritasolla. Lue myös osio Energiahoidoista. Hoito avaa tukoksia puhdistaen ne, jotta vaivoista olisi mahdollista parantua. Hoito vahvistaa henkistä puolta jotta olisi mahdollista selviytyä vaikeista elämäntilanteista, ja niin että voimme elää terveenä ja tehdä niitä asioita elämässämme jotka pitävät meidät onnellisina. Se miten sisimpämme voi, on fyysisen kehomme perusta. Parantava energia välittyy aina sinne mihin hoidettava sitä eniten tarvitsee.

*Hoidoilla on saatu hyvíä tuloksia mm. masennukseen, stressiin, paniikkihäiriöihin, pelkoihin, eri tunnetiloihin, kipuihin, unettomuuteen, jne. Energiahoidot sopivat kaikenlaisten vaivojen hoitoon. 

*Hoito jatkuu vielä pitkään hoidon jälkeenkin.

Kaukohoidot, 35:-euroa/kerta hoidon kesto 30min.- 1,5 tuntia.
*Hoito tapahtuu pääpiirteiltään samoin kuin fyysinen hoitokin mutta siinä hoidettavan ei tarvitse olla fyysisesti paikalla vaan hoidettava voi ottaa hoidon vastaan kotonaan, sovittuna aikana. Hoito on silti yhtä tehokas ja vaikutukset ovat samat kuin jos se tehtäisiin fyysisesti.

Sielun Osasten Eheyttäminen 35:- euroa/kerta hoidon kesto noin 60 min.(kaukohoito)
Linjaa sinua takaisin jumalalliseen itseesi jotta voit eheytyä kaikista kokemistasi elämäntilanteista jotka ovat vahingoittaneet sieluasi. Tuo voimaa sieluun ja yhdistää sinut sielun voimaan. Hoito auttaa sieluasi eheytymään ja parantumaan. 

Valokeho Parannus 35:-/kerta, hoidon kesto noin 60min.(kaukohoito)
Valokoehosi parannukseen, auttaa ylösnousemusoireisiin, fyysiseen paranukseen, vahvistaa henkistä kehitystäsi. Axionaaliset meridiaanisi linjataan, parantaa korkeampia chakrojasi ja auraasi. Linjaudut eteerisen sinikopiosi kanssa. Energiajärjestelmäsi saa syväpuhdistuksen.

 

 Tilatessasi hoidon, lähetän sinulle tilinumeroni ja kun olet suorittanut maksun hoidosta tililleni ja lähettänyt siitä minulle tiedon, niin sen jälkeen sovimme ajan hoidosta.

HUOMAA!!! Mikään näistä hoidoista ei korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa,mutta voivat olla lääketieteellisen hoidon tukena ja näin nopeuttaa paranemistasi, pyydän että olet yhteydessä lääkäriisi jos sinulla jokin sairaus!