Share |

HOIDOT ja HOITOJEN HINNAT

Energiahoidot 65:-euroa/kerta(sis.alv24%), hoidon kesto 1 -2 tuntia.(Hinta syyskusta 2022 lähien 75:-euroa)

kotisivuilleni_hoidot1.jpg

*Hoidossa välitetään energiaa kehossa oleville chakroille, päächakroja on kehossa seitsemän joista jokainen chakra edustaa tiettyjä kehossa olevia sisäelimiä, rauhasia, soluja, tunteita, ajatuksia ja ominaisuuksia. Hoito on hyvin kokonaisvaltainen ja vaikuttaa fyysisesti, emotionaalisesti, mentaalisesti ja henkisesti ja eetteritasolla. Lue myös osio Energiahoidoista. Hoito avaa tukoksia puhdistaen ne, jotta vaivoista olisi mahdollista parantua. Hoito vahvistaa henkistä puolta jotta olisi mahdollista selviytyä vaikeista elämäntilanteista, ja niin että voimme elää terveenä ja tehdä niitä asioita elämässämme jotka pitävät meidät onnellisina. Se miten sisimpämme voi, on fyysisen kehomme perusta. Parantava energia välittyy aina sinne mihin hoidettava sitä eniten tarvitsee.

*Hoidoilla on saatu hyvíä tuloksia mm. masennukseen, stressiin, paniikkihäiriöihin, pelkoihin, eri tunnetiloihin, kipuihin, unettomuuteen, jne. Energiahoidot sopivat kaikenlaisten vaivojen hoitoon. 

*Hoito jatkuu vielä pitkään hoidon jälkeenkin.

Kaukohoidot, 45:-euroa/kerta hoidon kesto 30min.- 1,5 tuntia.
*Hoito tapahtuu pääpiirteiltään samoin kuin fyysinen hoitokin mutta siinä hoidettavan ei tarvitse olla fyysisesti paikalla vaan hoidettava voi ottaa hoidon vastaan kotonaan, sovittuna aikana. Hoito on silti yhtä tehokas ja vaikutukset ovat samat kuin jos se tehtäisiin fyysisesti.

Olen myös Instagramissa jossa alan ilmoittelemaan ilmaisista ryhmäkaukohoidoista, joten jos haluat vastaanottaa ilmaisia energiahoitoja niin käy painamassa "Seuraa" painiketta, minut löytää nimellä:anmarita63

 Tilatessasi hoidon, lähetän sinulle tilinumeroni ja kun olet suorittanut maksun hoidosta tililleni ja lähettänyt siitä minulle tiedon, niin sen jälkeen sovimme ajan hoidosta.

HUOMAA!!! Mikään näistä hoidoista ei korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa,mutta voivat olla lääketieteellisen hoidon tukena ja näin nopeuttaa paranemistasi, pyydän että olet yhteydessä lääkäriisi jos sinulla jokin sairaus!