Share |

HOIDOT ja HOITOJEN HINNAT 


Access Bars hoito

(ainoastaan lähihoitona)

Haluatko päästää irti ajatuksista, tunteista, uskomuksista, asenteista yms. jotka eivät enää palvele sinua???? Haluatko poistaa lasikaton pääsi päältä joka rajoittaa sinua ja estää sinua ilmentämästä sellaista tulevaisuutta jonka haluat? 

Tule Access Bars hoitoon, hoidossa käsitellään pään alueella sijaitsevia energiapisteitä joita on 32. Käsittelemällä näitä pisteitä joihin olet varastoinut kaikki tärkeinä pitämäsi ajatuksesi, uskomuksesi, tunteet, rajoitukset, asenteet, vapaudut olemaan se joka todellisuudessa olet. Tätä voisi hyvin kuvailla että nämä pisteet ovat sinun päässäsi olevan tietokoneen kovalevy joka puhdistetaan ja tämä puhdistus auttaa sinua olemaan enemmän läsnä tässä elämässä eikä menneisyys enää heijastu tulevaisuuteesi kuten ennen. Tämä tuo muutosta kaikille elämänalueille. Hoidossa on usein myös suullista/sanallista prosessointia.

Tämä on hoitomuoto joka sopii kaikille!

Hoidon jälkeen tunnet olosi uskomattoman kevyeksi, ja rentoutuneeksi.
Hoidon saaneet ovat kertoneet sen vaikuttaneen
-erilaisiin pelkotiloihin
- masennukseen
-unettomuuteen
-vaikuttaa myös särkyihin
-ajatusten selkeytymiseen
-mieli hiljenee
-vaikuttaa itseluottamuksen lisäämiseksi

Hoidon kesto on 1-2 tuntia. Access Bars hoito 65:-euroa/kerta(sis.alv24%)
ps. Tulen myös mielelläni tekemään hoitoja paikkakunnallesi. <3 <3 <3 

Energiahoidot 65:-euroa/kerta(sis.alv24%), hoidon kesto 1 -2 tuntia.kotisivuilleni_hoidot1.jpg

*Hoidossa välitetään energiaa kehossa oleville chakroille, päächakroja on kehossa seitsemän joista jokainen chakra edustaa tiettyjä kehossa olevia sisäelimiä, rauhasia, soluja, tunteita, ajatuksia ja ominaisuuksia. Hoito on hyvin kokonaisvaltainen ja vaikuttaa fyysisesti, emotionaalisesti, mentaalisesti ja henkisesti ja eetteritasolla. Lue myös osio Energiahoidoista. Hoito avaa tukoksia puhdistaen ne, jotta vaivoista olisi mahdollista parantua. Hoito vahvistaa henkistä puolta jotta olisi mahdollista selviytyä vaikeista elämäntilanteista, ja niin että voimme elää terveenä ja tehdä niitä asioita elämässämme jotka pitävät meidät onnellisina. Se miten sisimpämme voi, on fyysisen kehomme perusta. Parantava energia välittyy aina sinne mihin hoidettava sitä eniten tarvitsee.

*Hoidoilla on saatu hyvíä tuloksia mm. masennukseen, stressiin, paniikkihäiriöihin, pelkoihin, eri tunnetiloihin, kipuihin, unettomuuteen, jne. Energiahoidot sopivat kaikenlaisten vaivojen hoitoon. 

*Hoito jatkuu vielä pitkään hoidon jälkeenkin.


Kaukohoidot, 35:-euroa/kerta hoidon kesto 30min.- 1,5 tuntia.
*Hoito tapahtuu pääpiirteiltään samoin kuin fyysinen hoitokin mutta siinä hoidettavan ei tarvitse olla fyysisesti paikalla vaan hoidettava voi ottaa hoidon vastaan kotonaan, sovittuna aikana. Hoito on silti yhtä tehokas ja vaikutukset ovat samat kuin jos se tehtäisiin fyysisesti.

Sielun Osasten Eheyttäminen 35:- euroa/kerta hoidon kesto noin 60 min.(kaukohoito)
Linjaa sinua takaisin jumalalliseen itseesi jotta voit eheytyä kaikista kokemistasi elämäntilanteista jotka ovat vahingoittaneet sieluasi. Tuo voimaa sieluun ja yhdistää sinut sielun voimaan. Hoito auttaa sieluasi eheytymään ja parantumaan. 

Valokeho Parannus 35:-/kerta, hoidon kesto noin 60min.(kaukohoito)
Valokoehosi parannukseen, auttaa ylösnousemusoireisiin, fyysiseen paranukseen, vahvistaa henkistä kehitystäsi. Axionaaliset meridiaanisi linjataan, parantaa korkeampia chakrojasi ja auraasi. Linjaudut eteerisen sinikopiosi kanssa. Energiajärjestelmäsi saa syväpuhdistuksen.

 

 Tilatessasi hoidon, lähetän sinulle tilinumeroni ja kun olet suorittanut maksun hoidosta tililleni ja lähettänyt siitä minulle tiedon, niin sen jälkeen sovimme ajan hoidosta.