Share |

Kultaisten Tulojen ja Rahan energia

Tämä on ihana energia, jonka tarkoituksena on auttaa mahdollisimman monia ihmisiä jotka kamppailevat taloudellisesti kuten myös niitä jotka haluavat lisää tuloja/rahaa jotta voisivat elää sellaista elämää jota haluavat ja voisivat tehdä työtä jota rakastavat ja joka on heidän sielun suunnitelmansa. Energia myös auttaa sinua antautumaan luottamukselle sekä huomaamaan että kaikki se magiikka jota tarvitset luodaksesi mitä haluat, löytyy sisältäsi.
Kultaisten Tulojen ja Rahan energia lisää myös luottamusta ja uskoa siihen, että saat kaiken mitä tarvitset, sekä kiitollisuutta siihen mitä sinulla jo on. Kultaisten Tulojen ja Rahan energia tuo eteesi kaikkia niitä mahdollisuuksia, kursseja, yms. joita tarvitset saadaksesi taloutesi kuntoon ja että saat elää sellaista elämää jota haluat ja aina korkeimmaksi parhaaksesi koska se mikä on sinun korkeimmaksi parhaaksesi on myös kaikkien parhaaksi.

MUTTA tämä on energia, joka vaatii sitoutumista sekä puhdistamiseen että Kultaisten Tulojen ja Rahan Energian käyttämiseen. Sinun sitoutumisesi asiaan ja tavoitteisiisi tuo sinulle elämän jota kohti haluat kulkea. Itse asiassa se kuinka paljon teet itsellesi hoitoja näyttää maailmankaikkeudelle sen, kuinka paljon olet halukas ottamaan vastaan vaurautta, ja sen kuinka valmis olet siihen vai haluatko yhä pysytellä köyhyys tietoisuudessa. Yleensäkin kun keskitytään johonkin asiaan, sillä on hyvin voimalliset vaikutukset. Sinun tulisi käyttää ensimmäiset 9 kuukautta Kultaisen Tulojen ja Rahan Energiaa vähintään 3 päivänä viikossa ja puhdistaa 1 kertaa viikossa(vähintään 9 kuukauden ajan), puhdistaaksesi itsestäsi pois kaikki niukkuuden ja köyhyyden pelot, ajatukset, tunteet, muistot ja mielikuvat ja kaikki muut niihin liittyvät energiat.

Eli sitoudut vähintään yhdeksäksi kuukaudeksi hoitamaan itseäsi.  15-30minuuttia päivästä on lyhyt aika, kun todella haluaa saavuttaa jotain. Yhdeksän kuukauden jälkeen on hyvä jatkaa hoitamista koska voi sanoa, että tuo yhdeksän kuukautta on aika, jolloin tehdään pohjaa uudelle ja sen jälkeen syntyy uutta ja kun jatkaa hoitamista niin sitten alkaa näkyä se vetovoima jota hoitaminen saa todella aikaan.

Oletko valmis aloittamaan ja ottamaan vastaan yltäkylläisyyttä???