Share |

Jumalan seitsemän liekkiä seitsemälle päivälle

Kirjoittaja lara » 27.09.2011

Jumalan seitsemän liekkiä seitsemälle päivälle

Seitsemän säteen kaikki energiat virtaavat maapallolle joka päivä, mutta jokaisena viikonpäivänä yksi säteistä on voimakkaammin esillä. Työskentely seitsemän säteen kanssa tällä tavoin auttaa teitä perusteellisesti tasapainottamaan seitsemän säteen energiat jokaisessa seitsemässä chakrassa tuoden suurempaa tasapainoa ja helpotusta läpi elämänne.

Sunnuntai: Viisauden ja Jumalan Mielen keltainen säde on voimistettu
Keskity Jumalan Mieleen kaikissa asioissa päivittäin mutta erityisesti sunnuntaina. Tämä jumalallinen mieli avaa oman mielesi yhä suuremmalle viisaudelle. Todellinen viisaus tulee aina korkeamman näkökulman ja tietoisuuden mieleltä. Kun oma mielesi sulautuu tähän jumalalliseen mieleen alat tehdä päätöksiä ja ohjata elämääsi sellaisilla tavoilla, jotka tuovat sinulle suurempaa tyydytystä ja helppoutta.

Maanantai: Jumalan Tahdon kuninkaallisen sininen säde on voimistettu
Keskity jumalalliseen tahtoon omassa elämässäsi antautumalla täydellisesti tälle jumalalliselle tahdolle huolimatta siitä, millaiselta tämänhetkiset elämänolosuhteesi näyttävät. Näin saavutat nopeimmin henkisen mestaruutesi ja henkisen vapautuksesi. Kun nojaat Jumalan tahtoon huomaat että koko elämäsi linjautuu suurempaan harmoniaan. Anna mielesi, kehosi ja sielusi kylpeä joka päivä tässä energiassa, ja pian saat ottaa vastaan monet tästä koituvat hyödyt.

Tiistai: Roosan-vaaleanpunainen jumalallisen rakkauden säde on voimistettu
Keskity jumalallisen rakkauden energioiden muuntavaan ja parantavaan vaikutukseen. Rakkaus on energiaa, joka luo, muuttaa, parantaa ja harmonisoi kaiken. Anna elämässäsi aikaa hengittää sisään rakkautta ja yhdistyä tähän jumalallisen rakkauden liekkiin. Rakkaus on voiman avain, jolla moninkertaistat kaikki haluamasi hyvät asiat. Yhdistyessäsi tähän liekkiin yhä suuremmassa määrin rajoitukset alkavat kadota ja sinusta tulee oman kohtalosi mestari.


Keskiviikko: Jumalallinen parantumisen, runsauden ja säteilyn smaragdin vihreä säde on voimistettu
Keskity jumalallisen parantumisen energioihin kaikilla elämäsi aloilla. Tämä on tasapainottava ja tasoittava energia, joka auttaa sinua muuttamaan monet vääristymät, joita olet elämässäsi luonut. Kutsu ja visualisoi tämä säteilevä, vihreä, nestemäinen, parantava valo niille elämänalueille, jotka kaipaavat muutosta. Vihreä säde hallitsee myös jumallisen runsauden ja vaurauden lakeja. Kutsu tätä smaragdin vihreää liekkiä myös avaamaan tietä kaikkien fyysisten ja henkisten halujesi ja toiveittesi toteutumiseen ja ilmentymiseen.

Torstai: Taivaaseen astumisen liekin kultainen säde on vahvistettu
Keskity tämän liekin energioihin, jotta ne herättäisivät henkiin ja palauttaisivat perityn jumaluutesi. Olet jumalallinen olento kokemassa ihmiselämää ja oppimassa sitä. Koska tietoisuutesi on kaventunut, jumaluutesi on ollut verhottuna. Kun kutsut Taivaaseen Astumisen liekin purppuranpunaisia ja kultaisia energioita ja yhdistyt niihin, alat herättää henkiin kaikkia jumaluutesi lahjoja ja kykyjä. Tämä ihmeellinen liekki valmistelee sinua lopulliseen ylösnousemusrituaaliin. Ylösnousemus on ollut ja on yhä edelleen tällä planeetalla kokemiesi inkarnaatioiden päätarkoitus.

Perjantai: Ylösnousemuksen puhtaan häikäisevän valkoinen liekki on voimistettu
Ylösnousemus on ihmisitsesi ja jumalallisen olemuksesi alkemistinen avioliitto tai jumallinen liitto, joka tapahtuu puhdistamalla kaikki monien inkarnaatioiden aikana syntyneet jumalallisen energian vääristymät. Keskity puhdistamaan kaikki negatiivisuus, väärät uskomukset, huonot asenteet ja tavat, jotka eivät edistä henkistä mestaruuttasi. Täytä aurakenttäsi, fyysinen, mentaalinen, tunne- sekä eetterinen kehosi jokainen solu tällä puhtaanvalkoisella häikäisevällä Ylösnousemuksen liekillä. Tee tämä päivittäisessä meditaatiossa jokaisen säteen kanssa. Se on elintärkeää henkisen edistymisesi kannalta.

Lauantai: Muutoksen ja vapauden kaikenläpäisevä violetti säde on voimistettu
Keskity tänä päivänä Violetin säteen moniin sointuihin ja värähtelyihin. Tämä säde on kaikkein taianomaisin. Violetti liekki on muutoksen, alkemian, rajoituksista vapautumisen, kuninkaallisuuden, diplomatian ja paljon muun värähtelytaajuutta. Kun täytät aurakenttäsi ja sydämesi tämän violetin liekin ihmeillä, sen värähtely alkaa puhdistaa elämästäsi niitä esteitä ja karmaa, jotka tukkivat tietäsi kohti mestaruutta ja jumalallisuutta. Käytä Violettia liekkiä niin paljon kuin voit joka päivä, mutta erityisesti lauantaisin, kun tämä säde on voimakkaimmin esillä, ja se palvelee sinua hyvin.

 

Lisäystä Laran tekstiin: Valonne ymmärtäminen ja jumalallinen mestaruus saavutetaan käyttämällä päivittäin näitä seitsemää leikkiä, sillä te olette oman elämänne "vastuussa olevia" arkkitehtia. Nämä kuolemattomat ja ikuiset Jumalan liekit palvelevat teitä, kun työskentelette niiden kanssa. Kukaan ei puutu eikä voi puuttua vapaaseen tahtoonne eikä kukaan voi tehdä työtä puolestanne. Henkinen edistys tapahtuu sen seurauksena että Jumalan lakeja noudatetaan, kun Jumalan seitsemän pääsäteen energioita käytetään joka päivä ja oma karmavelka ja tunnekeho puhdistetaan.


Kirjasta Telos, viidennen ulottuvuuden  ohjeita - Aurelia Louise Jones