Share |

Sydämen Enkeleiden Aktivointi

Rakkauden Enkeli, Viisauden Enkeli, Voiman Enkeli

Kolminkertainen Liekki Meditaatio

 

Anna meidän olla Jumalan sydämen ympäröimänä, joka on Rakkaus, Viisaus ja Voima.

Me pyydämme että Jumalallinen Äiti on läsnä laskemallayllemme Jumalallisen Rakkauden energia ryöpyn. Me pyydämme että Hän valjastaa Puhtaan, Jumalallisen Rakkauden energian, lähettämällä vasemmalle puolellemme yhden Hänen enkeleistään, seisomaan suojellen kehomme vasenta puolta tämän meditoinnin aikana.

Me pyydämme että Jumalallinen Isä on läsnä laskemalla yllemme Jumalallisen Voiman energia ryöpyn. Me pyydämme että Hän valjastaa Puhtaan Jumalallisen Voiman energian, lähettämällä oikealla puolellemme yhden Hänen enkeleistään, seisomaan suojellen kehomme oikeaa puolta tämän meditoinnin aikana.

Me pyydämme että Lordi Melchizedek, Suuri Mestari Itse, on läsnä laskemalla ylitsemme Pyhän Viisauden energia ryöpyn, joka on ollut edustettuna kaikissa Melchizedekin Pyhien Perinteiden Vihkimyksissä. Me pyydämme että Hän valjastaa tämän Puhtaan, Jumalallisen Pyhän Viisauden energian, paikkaan joka on kehomme kruunu chakran yläpuolella, lähettämällä yhden Hänen enkelistään seisomaan suojellen meitä yläpuolellamme tämän meditoinnin aikana.

Me pyydämme että Lordi Sananda on läsnä laskemalla yllemme Jumalallisen Yhdistävän Kristus energia ryöpyn. Me pyydämme että Hän valjastaa tämän Puhtaan, Jumalallisen Yhdistävän Kristus energian lähettämällä yhden Hänen enkeleistään, seisomaan suoraan sydämemme edessä, suojellen meitä tämän meditoinnin aikana.

Me pyydämme että Äiti Maa on läsnä laskemalla yllemme Hänen Jumalallisen Luonnon ja Hänen Kolminkertaisen Liekkinsä, Hänen Sydämestänsä. Me pyydämme että Hän valjastaa tämän Puhtaan, Jumalallisen Rauhan energian meidän avoimiin jalka chakroihimme ja lähettää hänen Sydän energia virtansa ylös chakrojen kautta sydämiimme tämän meditoinnin aikana.

Hengitä sydämeesi Jumalallisen Äidin Valoa. Yhdisty Hänen Kolminkertaiseen Rakkauden, Viisauden ja Voiman Liekkiinsä.

Hengitä sydämeesi Jumalallisen Isän Valoa. Yhdisty Hänen Kolminkertaiseen Rakkauden, Viisauden ja Voiman Liekkiinsä.

Hengitä sydämeesi Melchizedekin Valoa. Yhdisty Hänen Kolminkertaiseen Rakkauden, Viisauden ja Voiman Liekkiinsä.

Hengitä sydämeesi Sanandan Valoa. Yhdisty Hänen Kolminkertaiseen Rakkauden, Viisauden ja Voiman Liekkiinsä.

Hengitä sydämeesi Äiti Maan Valoa. Yhdisty Hänen Kolminkertaiseen Rakkauden, Viisauden ja Voiman Liekkiinsä.

Salli meidän yhdistyä nyt Rakastettuun Lordi Buddhaan ja Kolminkertaiseen Liekkiin Lordi Buddhan Sydämessä ja Shamballan Sydämeen – ikuinen Liekki jota pidettiin eteerisessä keskuksessa joka on tämän planeetan hallinnollinen paikka.

Me kutsumme Minä Olen Läsnäoloa joka on yhdistetty meidän jokaiseen kolminkertaiseen liekkiin sydämessämme ja pyydämme siunauksia ja valon virtoja Läsnäolon Sydämestä.

Melchizedekin Universumissa on täydellinen älykkyys. Siellä on jumalallinen älykkyys joka hallitsee jokaista asiaa kaikkialla maailmassa. Tämä Jumalallinen läsnäolo laskeutuu yllemme, meidän sisällemme, jokaiseen elimeen, rauhaseen, chakraan, soluun ja keho järjestelmäämme. Ja sydämen sisällä ei ole vain jumaluus laskeutumassa yllemme fyysisen kehomme sydämeen ja verenkierto järjestelmäämme, vaan enkeli laskee sydämeemme kolminkertaisen eteerisen liekin.

Me kutsumme Rakastettua Lordi Sanandaa siunaamaan ja aktivoimaan nyt Sydämen Kolme Enkeliä. Sydämessämme on kolminkertainen liekki joka on sama kuin kolminkertainen liekki Shamballassa. Tässä aktivoinnissa, mene nyt syvälle sydämesi sisälle. Tiedä että se on Jumalan sydämen kopio ja näin ollen se sisältää äärettömän määrän kammioita. Se on Ääretön, kuten on Jumalan Sydän. Mene kammioon johon voit nyt päästä, tietäen että siellä on paljon enemmän, ja että voit päästä niihin myöhemmin.

Me pyydämme Lordi Sanandaa aktivoimaan Rakkauden Enkelin sydämeemme. Liekki on väriltään Vaaleanpunainen ja enkeli on vaaleanpunaisen värinen.

Me pyydämme Lordi Sanandaa aktivoimaan Viisauden Enkelin sydämeemme. Liekki on väriltään Kultainen ja enkeli on kullan värinen.

Me pyydämme Lordi Sanandaa aktivoimaan Voiman Enkelin sydämeemme. Liekki on väriltään sininen ja enkeli on sinisen värinen.

Me kutsumme Kullan Valkoisia Ylösnousemuksen energioita, Ylösnousemuksen Aaltojen planeetaarisia energioita, taajuuksia ja värejä ja Luomisen 12 säteen energioita, taajuuksia ja värejä ja pyydämme näitä energioita tulemaan sisäämme ja sytyttämään Kolminkertaisen Liekin meidän sydämemme sisällä, jotta meidän värähtelymme määrää nousisi.

Me kutsumme Lordi Metatronia valamaan Kolminkertaisen Liekin sydämeemme Platina Säteen taajuudella ja värillä. Tunne platinan kosketus yhdistymällä vaaleanpunaisen, kullan ja sinisen kanssa.

Me kutsumme Mahatmaa ja pyydämme valamaan Kolminkertaisen Liekin sydämeemme Synteesin Sateenkaaren Valkoisen Valon taajuuteen ja väriin. Tunne sateenkaaren valkoinen sen yhdistyessä vaaleanpunaisen, kullan ja sinisen kanssa.

Me kutsumme Jumalallista Äitiä ja pyydämme Hänen taajuuttaan ja väriään hopean- platinan- vaaleanpunaista yhdistymään vaaleanpunaisen, kullan ja sinisen kanssa.

Me kutsumme Jumalallista Isää ja pyydämme Hänen taajuuttaan ja väriään platinan- kullan – sinistä yhdistymään vaaleanpunaisen, kullan ja sinisen kanssa.

Me kutsumme Jumalallista Äitiä ja pyydämme saada tulla Täydelliseen Resonanssiin Hänen Kolminkertaisen Liekin kanssa.

Me kutsumme nyt Jumalaa ja pyydämme meidän sydämeemme, sieluumme, mieleemme ja voimaamme kaiken, että tämä rukous olisi harmoniassa Sinun Tahtosi kanssa, me pyydämme että sinä täytät tämän sydämen, joka on todella Sinun Sydämesi – aktivoinnilla Kaiken Mitä On - Sinun Puhtaan Luomisen Valollasi, suoraan Jumalan Rakkauden, Jumalan Viisauden ja Jumalan Voiman virralla suoraan meidän sydämiimme Kominkertaisen Liekin purkausta varten Sydämemme sisällä. Me pyydämme Sydämen Valaistumista jotta voisimme päästää irti kaikista ristiriitaisista tunteista, erimielisyyden, erottelun, arvostelun, kivun, surun ja kärsimyksen tunteista – kaikesta ja mistä tahansa joka pitää meidän tunteemme erillään Sinusta. Me pyydämme tätä jotta voimme Ehdoitta Rakastaa SINUA, Rakastaa Sinun Luomistasi, Rakastaa Mestareita ja Enkeleitä, Rakastaa planeettaa ja Rakastaa Itseämme vielä enemmän ja tämä rakkaus saa sydämemme vapaaksi ikuisesti. Amen.