Share |

Kutsu Sinisenliekin Enkelisi

Ennen kuin kutsut Sinisenliekin Enkelisi luoksesi, tee Sinisen Miekan Siunaus meditaatio. Sitten, mene pyhään paikkaan fyysisesti tai sydämessäsi ja mielessäsi. Kun sinä seisot siellä, kutsu Minä Olen läsnäoloasi, joka laittaa valkoisen valonputken sinun ympärillesi. Kutsu Saint Germain aktivoimaan ylösnousseiden mestareiden nouseva sininen liekki. Kutsu Arkkienkeli Mikaelin nouseva sininen liekki. Seiso mihin suuntaan haluat.

Näe itsesi keskellä neliötä. Kahden käsivarren mitan päässä edessäsi ja kummallakin sivulla, kahdessa kulmassa sinua ympäröi kaksi Sinisenliekin Enkeliä. Samalla tavalla sinun kahden käsivarren mitan päässä takanasi ja kummallakin sivulla ja kummassakin kulmassa on kaksi Sinisenliekin Enkeliä. Nämä neljä Sinisenliekin Enkeliä seisovat kanssasi, te kaikki viisi olette kasvot samaan suuntaan.

Kutsu minua, Arkkienkeli Mikaelia, ja pyydä mielessäsi, minua ympäröimään sinut minun suojaavalla valollani. Ajattele minut jättiläismäisen suureksi, ympäröinen kaikki teidät viisi. Nyt visualisoi minuutti näitä kahta suurta nousevaa sinistä liekkiä jotka leimuavat enkeleitä ja sinua kohti. Nämä ovat sinun neljä Soturi Enkeliäsi ja ovat sinun kanssasi ikuisesti. Sinun ei tarvitse tunnistaa tai nähdä heitä tai tietää heidän nimeään, mutta tiedä tämä rakas ystävä, he ovat siellä!!

Työskentele enkeleittesi kanssa. Enkelisi tulevat milloin vain lähetät heille kutsusi, kun pyydät hyviä asioita itsellesi tai muille. Lähetä enkelisi auttamaan niitä ihmisiä joilla on harmia, jotka ovat vaarassa, lähetä heidät niille jotka eivät vielä tiedä kuinka suojelisivat itseään. Jaa heidän kanssaan Soturi Enkeleitä koskeva tieto ja rohkaise heitä tutustumaan heidän omiin neljään Enkeliinsä. Jos sinä haluat joskus ilmentää jotakin elämääsi, kysy sydämeltäsi ohjausta. Jos sydämesi vastaa ”kyllä, se on rakentavaa minun kasvulleni,” silloin lähetän enkelin tuomaan sinulle tämän sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Jos haluat runsautta, lähetän enkelisi selkeyttämään tietäsi. Enkelit haluavat mennä edessäsi ja he vaikuttavat asioihin ympärilläsi niin että olet suojassa jos tietävät minne olet menossa, sillä sinun on tahto. Sano: ” Rakas Enkeli, Minä olen menossa” tänne” tänään. Pyydän selkeytä tieni ja tuo kaikki mikä on täydellistä minun maailmaani.”  Yksi kulkee edessäsi ja on myös muita enkeleitä, jotka ovat myös siellä, sillä on olemassa monia tällä planeetalla. Enkeleillä on vähän mahdollisuuksia auttaa sinua, kunnes pyydät sitä heitä, rakas ystävä, sitten he tulevat täysin voimin.