Share |

Vaurauden Enkeli

Vaurauden aihe on enkeleille läheinen ja rakas. Suojelus Enkelisi ja kaikki Enkelit järjestävät sinulle jatkuvasti menestystä ja vaurautta. Osana Suojelus Enkelisi tehtävää on varmistaa, että vaurauden mahdollisuudet ympäröivät sinua. Vaurauden Enkeli tuo vaurauden ominaisuuksia sinulle.

 Vaurauden Enkeli auttaa sinua vetämään puoleesi ominaisuuksia, tilaisuuksia, uskomuksia ja käyttäytymistä, jotka tuovat sinulle enemmän vaurautta. Tämä Enkeli auttaa sinua oppimaan mitkä uskomukset ja käytökset vahvistavat sinua ja mitkä uskomukset ja käytökset heikentävät vaurauttasi.

Rukous Vaurauden Enkelille:
Vaurauden siunattu ja rakastettu Enkeli, ole kanssani ja jaa kanssani vaurauden lait. Rakastettu Enkeli, anna tietoa mielelleni, täytä sieluni, lisää magneettisuuttani todelliseen vaurauteen. Rakastettu Enkeli, toivotan ymmärtämyksesi, parantavan energian ja ilmoitukset tervetulleeksi ja kaiken mitä voit jakaa kanssani mikä lisää vaurauttani ja vapauttaa minut itse aiheuttamistani rajoituksista. 

Rakastettu Enkeli, auta minua avautumaan vauraudelle joka on minun luonnollinen syntymäoikeuteni. Tiedän että Jumala haluaa hyvää ja Armoa minulle. Sinun avullasi, avaudun vastaanottamaan kaikki hyvät asiat jotka on säädetty ennen minua. Rakastettu Enkeli, auta minua tietämään mitä minä teen ja mitä vapautan Jumalan hyvään huomaan.

Viesti Vaurauden Enkeliltä:
Rakas Jumalan lapsi, sinä olet Jumalan rakastama. Kaikki Jumalan aspektit: Jumalalallinen Isä; Jumalallinen Äiti; rakkauden ja hyvyyden ilmentyminen luomisen kautta, toivotan sinut tervetulleeksi luonnolliseen vaurauden paikkaasi. Siihen sisältyy, että menestyt elämässäsi maan päällä.  Sielusi, joka ilmentää ihmisen muotoa, tulee Maahan, kuten siemen puutarhaan. Jumalallinen Äitisi ja Jumalallinen Isäsi valmistelee puutarhan sinulle. Äärettömässä viisaudessansa he ymmärtävät jokaista tarvettasi. Rakkaus on syvempi ja suurempi kuin voit kuvitella, tämä puutarha on valmistettu sinulle. Sinun sielusi kantaa jumalallista suunnitelmaa omasta menestyksestäsi ja vauraudestasi. Samoin kuin tammenterhosta kehittyy tammipuu, sinun sielusi kantaa hyvyyden, rauhan, vaurauden ja anteliaisuuden siementä sisällään.

Sielusi sisältää Jumalan hyvyyden sisällään. Siinä on kaikki jota tarvitaan hyvyyden seuraamiseen, ilmentääksesi rakkautta elämääsi. Luota että jokainen valinta, jokainen kyky ja jokainen osatekijä on tarpeellinen menestystäsi varten, joka on jo olemassa sisälläsi.

 Anna vain siemenen itää, juurtua ja kasvaa hyvin valmistellussa puutarhassa, jotta sinun omalla sielullasi on voimaa juurtua ja kasvaa sisälläsi. Tämä siemen, aikanaan itää, lähettää juuret alas maaperään ja nostaa pään ylös taivaisiin. Joten sinun täytyy, kasvattaaksesi omaa vaurauttasi, upottaa juuresi syvälle maahan ja nostaa pääsi ylös taivaisiin.

Sinun juuresi on juuri chakrasi, joka sijaitsee selkärankasi alaosassa ja lähettää energiaa alas jalkojesi kautta, jalkapohjistasi maahan. Muista että Jumalallinen Äiti aspekti sijaitsee maankehossa. Kun juuri chakrasi avautuu ja laskeutuu maan keskustaan, kykenet vetämään ylös energia kehoosi, fyysiseen kehoosi ja mieleesi, kaiken joka saa vaurautesi kasvamaan, vahvistumaan, tasapainottumaan ja voimistumaan. Kun käännät päätäsi ja kruunu chakrasi ylös taivaisiin, saat vastaanottaa inspiraatiota, armoa, visioita ja tietoa, joka johtaa sinua suurempaan vaurauteen.

Muista että aikanaan kun siemen itää, se sallii maan tukea ja ravita itsensä. Yläpuolella se sallii itsensä vastaanottaa valoa ja energiaa auringosta. Se hengittää sisäänsä ilmaa ympäriltään. Huomaa kuinka maadoittunut sinä yleensä olet. Huomaa kuinka vastaanottavainen olet kruunu chakrasi kautta tulevaan inspiraatioon, visioon, varmuudesta, paikastasi jumalallisesta suunnitelmasta. Siemen ja verso ovat, mutta Pyhän Hengen astiat liikkuvat niitä kohti ja ilmentääkseen ainutlaatuista täydellistä muotoa jokaisen kasvin, kukan ja puun ilmentymässä. Sama koskee myös sinua.

Vaurauden Meditaatio:

Tässä on helppo meditaatio menetelmä lisätäksesi vaurauttasi:

1.Istu mukavasti, jalat lattialla, selkä suorassa ja kätesi sylissäsi, kämmenet käännettyinä  ylöspäin.

2.Ala hengittää tasaisesti kolmiosaisella hengitystekniikalla. Ensin hengitä vatsaasi, rentouta vatsasi täydellisesti ja sallien sen laajentua. Sitten hengitä vatsanpohjaasi, sallien sen laajentua. Sitten hengitä ylös keuhkoihisi, sallien sen laajentua. Kun keuhkosi ovat täynnä ilmaa, pidätä hengitystäsi laskien kolmeen. Hengitä ulos ylhäältä keuhkoistasi, vatsanpohjastasi ja vatsastasi ja pidätä hengitystäsi laskien kolmeen ennen kuin hengität jälleen sisään. Toista tätä kaavaa noin kahdesta viiteen minuuttiin, sallien itsesi rentoutuvan. Anna tämän syvän, tasaisen hengityksen rentouttaa kehosi, rentouttaa hermostoasi ja tyynnyttää mielesi.

3.Tunne juuri chakrasi selkärankasi juuressa, siirrä juuri alas jalkoihisi, jalkapohjiin ja syvälle maahan. Muista että juuri chakrasi on luotu tätä varten. Sillä on oma älykkyys ja kun se vapautetaan, se yrittää etsiä yhteytensä maan keskukseen, kytkeytyäkseen siihen.

4. Jatka kolmiosaista hengitystekniikkaa. Nyt hengitä ylös juuri chakrasi kautta, sallien hengityksesi tuoda sinulle, ylös maasta juuri chakrasi kautta, ja kehoosi kaikkea hyvyyttä, joka ravitsee ja virkistää sinua. 

5.Ala hengittää myös sinun kruunu chakraasi, saadaksesi taivaasta inspiraatiota, armoa, älykkyyttä ja visioita. Jatka hengittämistä juureesi, hengitä kruunuusi, ja salli hengityksesi alkaa lempeästi keskittymään sydän chakraasi.

6.Keskitä tietoisuutesi sydän chakraasi. Kun hengität sisään juurestasi ja kruunustasi, salli hengityksesi tuoda maasta ja taivaasta energiaa sydämeesi. Jatka tätä kolmiosaista hengitystä ja salli sydämesi täyttyä tästä rakkaudesta ja energiasta. Tämä tarkoittaa että sydämesi täyttyy ja on lopulta täpötäysi, mitä vedät ylhäältä taivaasta ja maan alta. Tiedä että olet syvästi yhdistynyt taivaaseen ja maahan, ja tämä kaikki voimistaa sinua ja virtaa lävitsesi.

7.Pyydä nyt että Suojelus Enkelisi auttaa sinua näkemään seuraavan askeleen tielläsi kohti suurempaa vaurautta. Pyydä Vaurauden Enkeliä auttamaan sinua lähettämään vetovoiman magneettisen aallon. Tämä aalto liikkuu sinusta ulospäin kuten väre lammen yli – järjestäen ja vetäen ihmisiä, lähteitä, paikkoja ja synkronisoiden, niin että sopeudut täydellisesti seuraavaan askelmaasi.

8. Vapauta kaikki odotuksesi siitä, kuinka tämä apu tulee. Odotuksen sijasta, valitse syvä vastaanottaminen. Salli käsityksesi muuttua niin, että se, mitä näet, kuulet, tunnet ja tietävät paremmin muutoksista jotka kohdistuvat totuuteen siitä, että Jumala aikoo hyvää sinulle.  Sallimalla käsityksesi muuttuvan, näet nämä hyvät mahdollisuudet, sen sijaan että ohittaisit ne. Ole tietoinen siitä että joskus parhaat mahdollisuudet tulevat ensin sinapinsiemenen muodossa, eikä vuoren. Ajatuksesi siemenellä on todellinen voima ja siementen aikomukset kasvavat vahvimmin – sillä ne ovat täynnä kykyä ohjata taivaan ja maan voimia sinun hyödyksesi.

Tämä menetelmä, toteutettuna, voidaan suorittaa 5 – 10 minuutissa. Suositellaan että teet sen joka aamu ja jos mahdollista, joka ilta ennen nukkumaan menoa. Kokeile sitä. Kokeile tätä menetelmää 21 päivää ja huomaat tulokset. Pidä pientä päiväkirjaa, erityisesti huomataksesi muutokset käsityksistäsi. Näet ihmiset ympärilläsi eritavalla, mahdollisuutesi ympärilläsi laajenevat, vaikeudet pienenevät ja huomaat olevasi enemmän kykenevä ottamaan käyttöön taivaan ja maan voimat, oman kasvusi ja hyvyytesi ilmaisemista varten.

Kaikki Enkelit ovat aina kanssasi. Kuulemme sinun jokaisen kutsusi. Vastaamme sinulle monilla tasoilla. Me rohkaisemme sinua harjoittelemaan kykyäsi olla vastaanottavainen ja syventää käsityksiäsi meidän läsnäolostamme. Siunauksia sinulle, todellakin, sinä olet rakas meille kaikille.

Christopher Dilts on kansainvälisesti tunnettu Intuitiivinen Enkeli Parantaja, joka on auttanut ihmisiä oppimaan olemaan yhteydessä Enkeleihin yli 9 vuotta. Hän on helpottanut positiivisia muutoksia sadoille ihmisille, auttaen heitä kehittämään syvempää suhdetta heidän Suojelus Enkeleihinsä. Lisätiedon saamiseksi kuinka työskennellä Enkelisi kanssa ja ilmaisia Enkeli Viestejä, vieraile Enkeli websivuilla. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Christopheriin, hänen maailmanlaajuiseen Enkeli Parannus Renkaaseen puhelimella ja Kysyä Enkeli Kysymyksiä& Vastauksia puhelimella tai  ajan yksittäiseen istuntoon:

Sähköposti:newinfo@AskAnAngel.org 
Puhelin:866-200-9148 (vapaa maksusta)
Web: www.AskAnAngel.org