Share |

Ilon Sarja

©Marita Lahtinen

 Kaikki lähtee meistä, kaikki mitä sinulle tapahtuu, mitä koet elämässäsi, ei ole mitään ulkopuolista vaan kaikki mitä sinulle on tapahtunut ja tapahtuu sinä luot sen itse elämääsi omailla ajatuksillasi ja tunteillasi, AIVAN KAIKEN, jollain tasolla joko tietoisella tai tiedostamattomalla, tässä elämässä tai edellisissä elämissä.

Tämä Ilon Sarja on luotiin sitä varten että koska meissä jokaisessa on jo kaikki kyvyt ja ominaisuudet, nyt on vain tarkoituksena puhdistaa itseämme jotta voit olla sitä kuka sinä olet, oma todellinen itsesi ja löytäisit itsestäsi tämän kaiken ja voisit ottaa ne käyttöösi. Manuaalit ovat lyhyitä, koska energian nimi jo tuo esille sen mihin kyseinen energia on tarkoitettu ja lyhyitä koska energiat vaikuttavat meihin jokaiseen erilailla, ei voida sanoa mitä meillä kelläkin on puhdistettavaa joka estää kyseisen asian, tunteen, ominaisuuden ilmentymistä. Jokainen meistä on erilainen niin myös puhdistettavat asiat, energia on tärkein ja se miten se puhdistaa. Vaikka kyseessä on Voimaantumisen energiat ne ovat silti voimakkaita ja puhdistavia. Voit saada tuloksia aikaan nopeasti jos vain työskentelet niillä.

Tarkoitus on alkaa puhdistus Iloon Voimaantumisesta jonka jälkeen voi valita voimaantumisen sen hetkisen tarpeen mukaan ja lisätä siihen myös ilon voimaantumisen mukaan koska ilo on valoa ja se voimistaa muita energioita.

Voit valita samalla kertaa sekä Iloon Voimaantumisen ja jonkun toisen näistä voimaantumisista joka vetää sinua puoleesi!

 

Tämä on jatkuvasti laajeneva sarja.

*Iloon Voimaantuminen

*Rakkauteen Voimaantuminen

*Itseluottamukseen, Sisäiseen voimaan ja Jumalalliseen ohjaukseen    
   Voimaantuminen

*Seksuaalisuuteen Voimaantuminen

*Rikkauteen, Menestykseen ja Onneen Voimaantuminen